SILLYSCREENS is in 2001 gestart door Sil Meekel in Amsterdam.
T-shirts drukken deed Sil Meekel al veel langer: “Creativiteit zit in mijn familie: tekenen en werken met textiel is natuurlijk voor mij.
In 1990 leerde ik zeefdrukken op school en begon ik mijn illustraties op T-shirts te drukken, mijn inspiratie kwam van de straat, van mijn punk vrienden en de strijd om de wereld beter en mooier te maken. Met een rugzak vol T-shirts ging ik naar manifestaties, festivals en mee op tournee met bevriende bands. 
Nadat ik in 2001 mijn bedrijf was begonnen, begon de zoektocht naar eerlijke textiel en schonere werkwijzen. Toen er rond 2004 steeds meer groothandels 100% biologische katoenen T-shirts konden leveren, was de overstap van gangbaar naar biologisch en eerlijk meer dan logisch voor de idealiste die ik ben.
Ook ontwikkelde ik een unieke milieuvriendelijke zeefdruk techniek, waarbij er geen druppel van de water-basis textiel inkt in het afvalwater terecht komt.”
In 2017 is Ron Bokje in het bedrijf gestapt en is Sillyscreens een VOF. Samen ontwerpen, zeefdrukken we en staan we op de markt met onze eigen collectie “Bicycle Lovers”.

Waar vind je ons?

Onze duurzame T-shirt drukkerij en ontwerp-atelier is gevestigd in Uranus Cultuurlab tussen andere creative ondernemers en kunstenaars.
Maak een afspraak als je een keer langs wilt komen.

Sillyscreens VOF
Uraniumweg 21a
3542 AK, Utrecht

printing@sillyscreens.org
Sil Meekel-Bokje: 06-44655510
Ron Bokje: 06-48504925

KvK nr. 67684874